Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


Vila Veche este situată central în Haţeg, într-o clădire construită în anul 1878, renovată cu atenţie. Capitală a unui ținut frumos, aflat în inima Ardealui și străjuit de munții Retezat, Șureanu și Poiana Rusca, orașul Hațeg este punctul ideal de pornire


Localizare

Vila Veche este situată central în Haţeg, într-o clădire construită în anul 1878, renovată cu atenţie, şi are o piscină la care oaspeţii au acces gratuit. Vila găzduieşte un restaurant cu mâncăruri cu specific românesc şi o terasă de vară.


Facilități camere

Având 2 clădiri separate, Vila Veche are şi un bar cu o cramă boltită şi o terasă de vară. La proprietate există parcare privată gratuită.

Gara SubCetate este la 4 km, iar transferul la gara sau aeroportul din Sibiu poate fi asigurat la cerere. Oraşul Haţeg se află la 30 km de principalele pârtii de schi din Râuşor şi la 60 km de Parcul Naţional Retezat. 

 


Facilități camere

Există 2 clădiri separate, dintre care una oferă camere cu aer condiţionat, iar cealaltă oferă camere ecologice. Toate camerele au baie cu duş. Se oferă acces gratuit la internet WiFi în întreaga pensiune.

Localizare harta

 
WhatsApp Alert