Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


        Aici gasesti esenta vietii si a relaxarii, este locul unde construiesti amintiri de neuitat. Daca tai un copac, lucrul facut din el trebuie sa dainuiasca cel putin pana creste altul la fel ca el. Casa Muntelui este o casa la munte, nu o casa care a fost mutata din alt loc aici, face parte din acest loc. Vino si convinge-te!


Facilitati Casă:

        Casa Muntelui-Sambata beneficiaza de parcare proprie, loc de joaca pentru copii, piscina in sezonul de vara si un restaurant intim,cu circuit inchis, unde puteti servi pe baza de precomanda micul dejun, pranz, cina sau mese festive personalizate. Accesul la internet WiFi este gratuit in toate spatiile inchise sau deschise pe toata proprietatea.
        Posibilitatea pregatirii hranei la gratar si intimitatea linistii din jur, fac din sejurul petrecut aici o experienta unica


Facilități Camere:

        Construita pe doua nivele, Casa Muntelui-Sambata va sta la dispozitie cu patru camere foarte spatioase si o suita jr, fiecare dotate cu baie proprie, pat dublu matrimonial, televizor, mobilier din lemn masiv si terase individuale cu vedere spre munte.

Localizare harta

 
WhatsApp Alert