Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


Hotel Premier este situat în orașul Cluj-Napoca, cartierul Grigorescu, la 10 minute de centrul orașului. Hotel Premier este renumit în primul rând pentru calitatea și seriozitatea cu care se prezintă clienților. În apropiere de hotel se află atât pădurea

Ziua 1: București – Cluj-Napoca (aprox. 450 km)
    Plecare din București dis-de-dimineață. Sosire la hotel în Cluj-Napoca, unde petrecem următoarele 4 nopți.

Ziua 2:
Cluj-Napoca
    Ne petrecem ziua prin piețele largi ale Clujului, forfotind de voie bună. De-a lungul plimbării, ascultăm poveștile și legendele țesute de-a lungul istoriei lungi de 2000 de ani a orașului. Ne plimbăm printre casele în stil fin-de-siècle și pe străduţele înguste, intrăm în muzee, admirăm clădirile baroce și secesioniste care se proiectează pe cer, iar la prânz ne delectăm cu faimoasa “Varză a la Cluj”.
 

Ziua 3: Țara Călatei (aprox. 180 km)
    Descoperim una dintre cele mai pitorești zone transilvănene, Țara Călatei, cunoscută pentru frumusețea locurilor, încărcate de tradiții și obiceiuri, pentru casele care și-au păstrat farmecul de odinioară și pentru numeroșii meșteșugari din zonă. Ajungem în pitorescul sat Izvorul Crișului pentru a admira casele ţărăneşti cu arhitectură unică, după care poposim în Sâncraiu. Trecem poarta unei gospodării tradiționale și vizităm “camera curată”. Intrăm în atelierul unui sculptor în lemn care va împărtăși cu noi câteva din secretele meseriei,. Descoperim simbolistica portului din Țara Călatei, cel mai impozant și impresionant din Ardeal și vedem cum ne șade în straie populare. Apoi ne răsfățăm cu palincă de prune și cu un prânz ardelenesc la o gospodărie din sat. Și pentru că tare bine îi șade călătorului cu drumul, vom explora și celebra salbă de lacuri din împrejurimile Clujului (Gilău, Someșul Cald și Tarnița), unde cel mai greu va fi să te oprești din făcut poze.

Ziua 4:
Castelul Bánffy – Sic - Mănăstirea Nicula – Gherla (120 km)
    Timp liber la dispoziție sau excursie opțională de o zi (extracost). Vizităm Castelul Bánffy, supranumit „micul Versailles al Transilvaniei”, odată reședința uneia dintre cele mai puternice familii de nobili maghiari. Continuăm cu vizitarea orașului Gherla. Considerată adevărata capitală a armenilor în exil, Gherla oferă zeci de biserici și clădiri în care istoria respiră la tot pasul. În apropiere poposim la Mănăstirea Nicula, important loc de pelerinaj și admirăm renumita icoană făcătoare de minuni a Maicii Domnului, pictată în anul 1681. Încheiem ziua cu un muzeu surprinzător, Muzeul Dansului din Sic, un spațiu inedit într-un sat, o pasiune adusă la viață de un olandez îndrăgostit de aceste meleaguri și tradiții.

 

Ziua 5: Cluj Napoca – Salina Turda - București (aprox. 450 km)
    După un mic dejun tihnit, ne pregătim de plecarea spre casă. Facem o oprire la celebra Salină Turda, care datează din sec. al XVII–lea și în prezent, după recenta modernizare, este considerată unul dintre cele mai frumoase locuri de sub pământ din lume. Plimbare şi aerosol, sănătate curată! Întorcere în București.

SUPLIMENT AVION:
Bilet avion București – Cluj – București:
100 euro/ persoană .
Tarifele biletelor de avion sunt informative.
Pentru tariful actualizat și orar zbor, vă rugăm să consultați agentul de turism.


Supliment SGL:
50 euro.
Reducere a 3-a persoană:
10 euro .
Copil 0-2.99 ani: gratuit .
Copil 3-11.99 ani: plătește doar
50 euro (în cameră cu 2 adulți, fără pat suplimentar).
Persoanele cu vârsta sub 55 ani beneficiază de aceleași tarife la programele Senior Voyage România.

Hotel Agape 4*


Localizare
   Hotel Agape beneficiază de o poziționare ultracentrală, în imediata proximitate a principalelor obiective de interes turistic din oraș, pe o stradă istorică, care leagă Piața Unirii de Piața Avram Iancu. Clădirile de pe acestă stradă sunt clădiri monument, construite în mare parte în secolul al XIX-lea, în stil eclectic, urmând tendințele acelor vremuri, inspirate de arhitectul Hausmann care a sistematizat într-o concepție modernă Parisul.
 


Facilitățile hotelului
   Complexul hotelier are în componență restaurante cu servire a la carte, două restaurante ultramoderne cu autoservire, două baruri și o cafenea, care servesc specialități ale bucătăriei ungurești, transilvănene și internaționale.

 


Facilitățile camerelor
   Camerele sunt mobilate și dotate astfel încât să asigure oaspeților un cadru elegant și totodată intim și primitor: grup sanitar individual cu cabină de duș și uscător de păr, internet Wi-Fi, minibar, telefon, TV, aer condiționat, încălzire centrală și seif.

P U N C T E  D E  Î M B A R C A R E:

București, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Sibiu.

 

 

 

Bine de Știut:
Plecările pe acest program se fac din București, dimineața la 7.00, de la Central Bus Station Bucharest, situat în spatele Autogării IDM, vis-à-vis de Magazinul IDM și Gara Basarab (acces dinspre Sos. Orhideelor/ Pod Basarab).
Turiștii se vor prezenta la locul de îmbarcare cu cel puțin jumătate de oră mai devreme față de orele de plecare menționate.
Autocarele/ microbuzele transportatoare sunt moderne, echipate cu sistem audio-video, aer condiționat, scaune rabatabile.
Așezarea în autocar/ microbuz va fi realizată de către ghidul însoțitor conform diagramelor de îmbarcare (în funcție de ordinea înscrierii turiștilor).
Autocarul/ microbuzul face popasuri pe traseu la aproximativ 3 ore.
Grupul minim pentru a se organiza acest program sau excursia opțională este de 20 persoane.

 

Avansul la înscriere este de 50%.  Deși se fac toate eforturile pentru a opera tururile cum sunt prezentate, în unele ocazii poate fi necesar să facem modificări la traseu sau ordinea obiectivelor din itinerar.

Tarifele biletelor de avion sunt informative. Pentru tariful actualizat și orarul de zbor, vă rugăm să consultați agentul de turism.

Excursiile opționale se achită la ghid, în lei, la cursul BNR din ziua respectivă + 2%.
Pentru a putea beneficia de bonusurile Senior Voyage, cardul trebuie prezentat ghidului în momentul vizitării obiectivelor.

Localizare harta

 
WhatsApp Alert