Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


Complexul Bella Grecia este așezat în apropierea unei plaje liniștite, între satele Hanioti și Polichrono, din Halkidiki. La hotel, oaspeții se pot relaxa la piscină sau plimbându-se prin grădina amenajată în curte, iar atracțiile din împrejurimi așteaptă


Localizare

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Situat între Chanioti şi satul Polichrono din Halkidiki, la doar 150 de metri de plajă, Bella Grecia oferă o zonă de piscină cu snack bar și piscină pentru copii. Lângă piscină sunt șezlonguri și umbrele gratuite, iar accesul la internet Wi-Fi este disponibil gratuit în întreaga proprietate.


Facilități Hotel

Snack barul servește o gamă largă de băuturi, gustări și preparate ușoare. Oaspeții pot lua micul dejun sau pot savura seara o băutură pe terasa la soare de la piscină. În fiecare săptămână se organizează grătare.

Copiii au la dispoziție un teren de joacă. De asemenea, oaspeții au la dispoziție un lounge cu TV cu canale prin satelit.


Facilități camere

Bella Grecia oferă studiouri și camere cu aer condiționat, TV, pat mare și balcon mobilat, cu vedere la grădină sau la mare. În unele unități se oferă chicinetă.


Facilități Plaja

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă

Localizare harta

 
 

Alte hoteluri in zona

Kriopigi Beach Hotel

Halkidiki, Grecia

de la 705.5 /pers

12 % Oferta Speciala
Hotel Sun

Hotel Sun

Halkidiki, Grecia

de la 340 /pers

20 % Oferta Speciala
Hotel Medusa Apartments

Hotel Medusa Apartments

Halkidiki, Grecia

de la 239.5 /pers

WhatsApp Alert