Conditii de utilizare a site-ului:

Va rugam cititi cu atentie acesti termeni si conditii contractuale (Termeni & Conditii) inainte de a utiliza pagina de internet www.suntravel.ro. Acest website este detinut si administrat de S.C. SUNTRAVEL S.R.L.
Site-ul www.suntravel.ro este un site cu continut informativ. Agentia Sun Travel nu se face raspunzatoare pentru eventualele neconcordante ale datelor sau erori aparute pe site. Va rugam sa tineti cont intotdeauna de informatiile primite in agentie. Va multumim pentru intelegere!
Agentia de turism Sun Travel actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, precum si alti Furnizori de Servicii Turistice - denumiti in continuare Furnizori.
Agentia Sun Travel nu-si asuma nicio responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizori si nu garanteaza in niciun fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest site.

Acceptarea Termenilor & Conditiilor

Utilizand acest Site sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni & Conditii. Serviciile Agentiei de Turism Sun Travel va pune la dispozitie un sistem automat, care va ofera posibilitatea de a cauta si verifica informatii cu referire la anumite programe turistice.

Obligatiile utilizatorului

- Obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a informatiei continuta in site.

Confidentialitatea datelor:

- Newsletter Sun Travel: puteti sa va abonati la newsletter, acesta va fi trimis catre adresa dumneavoastra de e-mail si va include noutati si oferte speciale precum si alte informatii atat despre ofertele turistice – noutati, speciale, last minute, early booking.

Prin acordul Dvs. exprimat prin accesarea si utilizarea www.suntravel.ro datele cu caracter personal si orice alte informatii furnizate de dvs. pot fi prelucrate si utilizate de Sun Travel in orice activitati si scopuri legate de marketing si in scopul realizarii de baze de date si utilizarea acestora oricare ar fi ele.

Modificari asupra site-ului

Agentia de Turism Sun Travel poate modifica design-ul sau continutul site-ului www.suntravel.ro, inclusiv disponibilitatea furnizorilor serviciilor turistice, baza de date, precum si alte caracteristici ale site-ului.

Copyright si Marca Inregistrata

Copyright-ul, drepturile de proprietate si continutul site-ului apartin Agentiei de Turism Sun Travel, proprietate a S.C. SUN TRAVEL S.R.L. Materialul continut pe site este proprietatea Agentiei de Turism Sun Travel sau a afiliatilor sai, exceptand cazul in care sunt recunoscute ca apartinand altor parti implicate. Numele Agentia de Turism Sun Travel precum si celelalte marci, logo-uri sau elemente grafice continute in site sunt marci inregistrate ale Agentiei de Turism Sun Travel sau ale afiliatilor sai. Alte nume de companii, produse sau servicii care apar pe site pot fi marci inregistrate ale respectivilor proprietari. Nu aveti nici un drept sau licenta de utilizare a acestor marci inregistrate.

Modificari ale Termenilor si Conditiilor

Agentia de Turism Sun Travel isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand Termenii si Conditiile referitoare la utilizarea acestui site, fara notificare prealabila catre utilizatori. Versiunea actuala a Termenilor si Conditiilor va fi afisata pe site din data in care modificarile intra in vigoare. Continuarea utilizarii acestui site dupa publicarea acestor modificari va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificari.

Reclamatii

In cazul in care turistul este nemultumit de serviciile turistice primite, acesta are obligatia de a intocmi o sesizare in scris, clar si explicit, cu privire la deficientele constatate la fata locului, legate de realizarea pachetului de servicii turistice contractat, ce se va transmite prompt atat agentiei, reprezentantului local al acesteia, cat si prestatorului de servicii turistice (conducerii hotelului, restaurantului). Comunicarea telefonica a reclamatiei, catre reprezentantii dgentiei, nu scuteste turistul de obligatia intocmirii reclamatiilor in forma scrisa.

Atat agentia, cat si prestatorul de servicii turistice vor actiona imediat pentru solutionarea sesizarii. In cazul in care sesizarea nu este solutionata sau este solutionata partial, turistul va depune la sediul agentiei o reclamatie in scris, in termen de maximum 3 zile calendaristice de la incheierea calatoriei, agentia urmand ca, in termen de 30 zile calendaristice, sa comunice un raspuns.

IMPORTANT! Agentia nu este responsabilă pentru eventuale neconcordanțe care pot apărea între informațiile din broșură și informațiile din agenție. Informațiile primite în agenție au proritate. Imaginile din prezenta broșură au caracter informativ.

Sun Travel, prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră prin acest document adresa de e-mail, număr de telefon în scopul Marketing. Datele vor fi dezvăluite unor terţi. Pe viitor, aceste date/datele adresă de e-mail, număr de telefon ne permit să vă ţinem la curent cu activitatea noastră.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

1.1. SunTravel este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 23087.

1.2. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SunTravel are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

1.3. Scopul colectarii datelor este:

– informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate,
– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)
– de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

1.4. Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a SunTravel, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 23087, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 1.3.

1.5. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

1.6. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Municipiul Sfantu Gheorghe, Strada Gyarfas Jeno, nr. 5, judet Covasna, in atentia S.C. SUN TRAVEL SRL, va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.

1.7. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Municipiul Sfantu Gheorghe, Strada Gyarfas Jeno, nr. 5, judet Covasna, in atentia S.C. SUN TRAVEL SRL, va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

1.7.1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

1.7.2. transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

1.7.3. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

1.8. De asemenea, SunTravel poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  Bunurilor si Serviciilor noastre, asigurători.

1.9. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

WhatsApp Alert