Schimba datele

Oferte

Itinerar

Vacanta la Marea Mediterana - Antalya | 2018

ZIUA Ziua 1
București – Antalya

   Călătoria noastră începe din aeroportul Otopeni de unde ne imbarcam pentru zborul spre Antalya. După aterizare, transfer la hotelul nostru din zona Alanya şi cazare.

ZIUA Ziua 2
Relaxare pe malul Marii Mediterane

   În cursul zilei avem întâlnire cu reprezentantul local. “Şedinţă tehnică” … discutăm programul pentru zilele următoare. Program liber la dispoziţie pentru plajă, soare şi valuri! Cazare la acelaşi hotel. 

ZIUA Ziua 3
Pamukkale

   Program liber sau excursie opţională la Pamukkale, cu ale sale terase de travertin albe, semicirculare. Inspiraţi de muntele de un alb sclipitor, cu formațiunile sale calcaroase, semicirculare, turcii au dat locului numele Pamukkale care înseamnă “Castelul de bumbac”. Odată ajunși la poalele muntelui, urcăm la pas, desculți, bucurându-ne de priveliștea uimitoare și de blândețea netedă a teraselor de travertin. În apropiere se află ruinele orașului balnear, Hierapolis, un loc adorat de romani pentru izvoarele sale cu apă termală ce conțin minereuri de calcit alb. Acestea sunt și sursa teraselor de travertin, azi deschise publicului larg pentru a testa din plin binefacerile apelor termale. Revigorați după baia fierbinte, coborâm spre ruinele orașului Hierapolis, printre cele mai bine păstrate orașe antice. Aici descoperim Poarta Frontinus, Strada Coloanelor, principala arteră a vechiului polis, Biserica Bizantină, ruinele Tempului lui Apollo, apoi urcăm spre spectaculosul Teatru Antic, construit din porunca împăratului Severus în anul 206 D.H. 

Moment de răgaz:
   Termele Romane din vechiul Hierapolis invită doamnele tentate să se scalde în Baia Cleopatrei, un locșor cu apă limpede, în care se presupune că s-ar fi îmbăiat însăși frumoasa regină egipteană. Apa are temperatura constantă de 36 ° C, indiferent de anotimp, și se crede că ar avea proprietăți de reîntinerire a tenului. Experiența este unică, piscina cu apa limpede lasă să se vadă părți din coloanele de marmură vechi de peste 2000 de ani. (accesul la piscină se plăteşte separat).
Notă: În preţul excursiei sunt incluse: transportul, taxele de intrare, serviciile ghidului, prânzul şi cina (bauturile extra). 
Seara cazare la acelaşi hotel.

ZIUA Ziua 4
Fire of Anatolia

   Program liber sau vă propunem un un program opţional inedit. Vă invităm să participaţi la spectacolul fascinant de sunete si culoare susţinut de cunoscuta trupă de dansatori “Fire of Anatolia”. Dansatorii execută mişcari frumos armonizate cu ritmurile orientale ale muzicii tradiţionale. Trupa deţine doua recorduri Guiness, unul pentru cea mai rapidă performare (241 de paşi pe minut) şi celălalt pentru spectacolul susţinut în faţa celui mai numeros public (400.000 de spectatori în Ereğli). Seara cazare la acelaşi hotel. 

ZIUA Ziua 5
Hamam – relaxare in stil turcesc!

   Program liber la dispoziţie pentru plajă şi activităţi de relaxare. Şi pentru că tot sunteţi în vacanţă, cel puţin o dată în timpul sejurului în Turcia trebuie să mergeţi la baia turceasca Hamam. Un minunat masaj vă va relaxa corpul şi vă va inviora. (preţul excursiei include transportul dus-întors). Cazare la acelaşi hotel. 

ZIUA Ziua 6
Vacanţa la malul mării

   Program liber la dispoziţie pentru plajă, soare şi valuri! Cazare la acelaşi hotel. 

ZIUA Ziua 7
Ritm şi gusturi tradiţionale

   Vom servi din nou un mic dejun copios pe meleaguri străine, unde zona de coastă a Turciei oferă o privelişte minunată spre apele albastre ale Mării Mediterane! Avem ocazia să ne bucurăm de soare, plajă, baie în mare…… Este una dinte cele mai frumoase coaste din lume și frumusețea ei nu te va lăsa indiferent. 

Experiență: ritm și gusturi tradiționale: 
 
Dacă te întrebai cu ce ai mai putea umple timpul înainte de a te retrage la hotel, avem pentru tine un pont: cum sună pentru tine “Seară Tradițională Turceasca“? Ai ocazia să descoperi folclorul autentic, dansurile, ritmurile și costumele specifice, cu obiceiurile de nuntă, dar și cu bucătăria specifică.

   Cazare la acelasi hotel. 

ZIUA Ziua 8
Spre casa …

   Lasăm în urmă frumoasele locuri pe care le-am vizitat și plecăm spre România. Parcurgem drumul pana la aeroportul din Antalya cu amintiri de neprețuit în minte și gata pentru a gusta din istoria altui tărâm misterios și captivant.

Pachet asigurări inclus: asigurare medicală, asigurare storno, asigurare de bagaj pentru posesorii de PELLERIN CLUB CARD
Reducere 10% la achitarea din tara a 3 excursii opționale, pentru posesorii de card PELLERIN CLUB CARD.

Pamukkale - 65 €/pers.
Baie turceasca (Hammam ) - 35 €/pers.
Spectacolul “Fire of Anatolia” - 55 €/pers.
Seara turceasca - 45 €/pers.

   Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
   Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
   Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
   Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială din Turcia.
   Obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
   Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
   Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
   Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
   Pentru călătorie este necesar paşaportul valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară. 

Grup minim 25 pers.

 
WhatsApp Alert