Schimba datele

Oferte

Itinerar

ZIUA 1
București - Hanoi

Plecăm din România spre Vietnam, nerăbdători să descoperim o parte din sufletul Asiei.

ZIUA 2
Hanoi

Ajugem în Hanoi, unde suntem preluaţi cu autocarul și mergem la hotel pentru cină și odihnă. Bine ai venit în Vietnam!

ZIUA 3
Hanoi

          Avem toată ziua la dispoziţie pentru a gusta din savoarea Hanoi-ului. Fosta capitală a ţării și al doilea oraș ca mărime din Vietnam se remarcă printr-un amestec al influenţei chineze și cea a perioadei coloniale franceze, aici referindune atât la arhitectură, cât și la gastronomia locală. Vedem Mausoleul și fosta reședinţă a lui Ho Chi Min, continuăm cu Muzeul Literaturii, dedicat lui Confucius, care găzduiește cea mai veche universitate din Hanoi, iar după o plimbare prin cartierul vechi suntem liberi să căutăm suveniruri sau să explorăm Hanoi după bunul plac.

ZIUA 4
Hanoi - Croazieră în Golful Halong

        După mic-dejun, mergem să vedem una dintre minunile noi ale lumii, celebrul golf de la Halong, care face parte din patrimoniul universal. Urcăm pe o joncă, o corabie tradiţional vietnameză cu pânze, și avem parte de o croazieră minunată. Plutim printre cele peste 2.000 de mici insule ca de smarald, acoperite cu vegetaţie și izvor al legendelor cu dragoni. După prânz, mergem cu niște bărci mai mici să vedem Peștera Tien Ong. Pentru o experienţă completă înnoptăm la bordul navei și servim preparate pescărești delicioase atât la prânz, cât și la cină.

ZIUA 5
Halong - Hanoi - Hoi AnOI AN

        Ne energizăm cu un mic-dejun pe vas, în lumina caldă a soarelui. Mai trecem o dată prin fermecătorul Halong Bay înainte de a debarca și a merge la Hanoi pentru a zbura către Hoi An.

ZIUA 6
Hoi An

           Astăzi descoperim Hoi An, oraș de coastă renumit pentru centrul său vechi parcă desenat printre romantice canale, conservat foarte bine de-a lungul anilor. Vedem capodopere arhitecturale precum Pagoda Chua Ong, datând din 1653, Templul Phuc Kien, Casa Tan Ky și admirăm casele joase tipic chinezești, cât și mulţimea de pagode pline de culoare. După-amiaza, facem o plimbare cu barca de-a lungul râului Thu Bon, prilej foarte bun pentru fotografii și socializare.

ZIUA 7
Hoi An

        Opţional, poţi face o excursie aparte, cu bicicleta sau autobuzul, pentru a afla mai multe despre agricultura și pescuitul din zonă. Vom merge în satul organic Tra Que, unde vom vedea cum trăiesc fermierii și le vom da și o mână de ajutor în grădină. După aceea, revenim în Hoi An pentru o croazieră pe rău, unde întâlnim un pescar care ne va dezvălui câteva dintre secretele meseriei sale.

ZIUA 8
Hoi An - Ho Chi Minh

      După un mic-dejun energizant, zburăm spre Ho Chi Minh. Opţional, poţi participa la una dintre cele mai memorabile experienţe din oras, spectacolul unic în lume A O Show, unde îi vei vedea performând pe cei mai talentaţi artiști local de circ, dansatori, atleţi și artiști. Facem o plimbare pe bulevardele largi din centrul Saigonului și ne oprim la restaurantul Hoa Tuc, o bijuterie arhitecturală ce ascunde comori culinare desăvârșite. După o cină memorabilă, mergem la hotel pentru odihnă.

ZIUA 9
Ho Chi Minh - Delta Mekong

              Astăzi mergem în delta Râului Mekong, la Cai Be, plutind cu barca printre canale înguste, și facem o plimbare în jurul pieţei plutitoare. Continuăm de-a lungul labirintului de canale către Vinh Long și ne oprim în mai multe sate artizanale pentru a vedea cum muncesc meșteșugarii locali. Spre seară, ne întoarcem în Ho Chi Minh.

ZIUA 10
Ho Chi Minh - Phan Thiet

           Ne îndreptăm spre Phan Thiet pentru o vacanţă relaxantă pe plajă. Orașul este renumit pentru nouc mam, un sos de pește tradiţional renumit în întreaga lume. Portul este plin de bărci viu colorate, așa că ia aparatul de fotografiat pentru amintiri vesele!

ZIUA 11
Phan Thiet

         Întreaga zi suntem liberi să ne relaxăm la plajă, înotând în apele limpezi și calde, sau, dacă ne simţim plini de energie, putem explora staţiunea pe bicicletă sau putem merge într-o superaventură pe dunele de nisip. Îţi vindem un pont: preparatele culinare din Phan Thiet sunt remarcabile, iar fructele de mare proaspete merg mână în mână cu un cocteil local rece și aromat.

ZIUA 12
Phan Thiet

           Pentru o relaxare completă, mai petrecem o zi în însoritul Phan Thiet. Îţi sugerăm o excursie cu barca până pe Insula KeGa, unde vei fi captivat de natura sălbatică și de farul KeGa, un simbol vizitat anual de mii de turiști.

ZIUA 13
Phan Thiet - Ho Chi Minh

Este ultima șansă pentru o baie în mare înainte de a vă întoarce după-amiază în Ho Chi Minh, de unde zburaţi spre casă.

ZIUA 14
Ho Chi Minh - București

Sosim în București, nerăbdători să revenim pe tărâmurile misterioase ale Asiei.

Supliment de single 390 € .
Supliment 30 euro persoana pentru plecarea din 25.04*.
Supliment tarifar pentru plecarea din 28.12* - se consulta in agentie. 

Hanoi Special Night Out : 60 euro/pers.
Hoi An Farmer & Fisherman Group Tour 70 euro/pers .
A O Show & Dinner
78 euro/pers

 

Acte necesare pentru obținerea vizei:

pașaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei, cu minim 3 pagini libere; nu se acceptă paşaport temporar.
1 fotografie de tip paşaport care va fi luata personal în călătorie, pentru viza care se primeste la intrarea în ţară.

 
WhatsApp Alert