Schimba datele

Oferte

Pret final 2 Adulti , 10 Nopti , 06.11.2019 -16.11.2019

Camera
Masa
Alte detalii
Pret
Best Deal
Mic dejun
Plecare din Bucuresti / Avion
4 680 €
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
Selectie Detalii Pret
Camera : Best Deal
Masa : Mic dejun
Alte detalii : Plecare din Bucuresti / Avion
4 680 €
- doar la cerere - oferta disponibila

Itinerar

Havana - Valea Vinales – Cienfuegos – Trinidad – Santa Clara – Cayo Santa Maria. 

ZIUA 1
București –Havana

    Călătoria noastră începe din aeroportul Otopeni de unde ne îmbarcăm pentru zborul cu escala, spre Havana. Seara, sosire în Havana unde suntem întâmpinaţi de către reprezentantul local care ne va conduce la hotel. Cazare în Havana la hotel de 4*. Cină.

ZIUA 2
Havana

    Explorăm astăzi Havana de la bordul unei mașini de epocă, cu care facem o plimbare de aproximativ o oră în zona modernă a orașului. Facem apoi un tur complet, în care vizităm fortăreața El Castillo del Morro, de unde se poate admira splendida panoramă asupra orașului și a golfului.
     Plimbare, apoi, în zona istorică a orașului pe ruta: Plaza de Armas, Real Fuerza, Palacio de los Capitanes Generales, strada Obispo, hotelul Ambos Mundos, piața Catedralei, Bodeguita del Medio, El Capitolio, Muzeul Revoluției, Muzeul de Artă, Central Park, Teatrul Mare. Străbatem și zona modernă a orașului, inclusiv Bulevardul Malecon. Întoarcere la acelaşi hotel pentru cazare. Mese incluse: mic dejun, prânz.

ZIUA 3
Havana – Valea Vinales – Havana

Mic dejun.
    Astăzi pornim spre Vinale, unde facem o incursiune în celebra Cueva del Indio (Peștera Indianului) unde ne plimbăm cu barca pe un râu subteran. Trecem și pe la o plantație de tutun, vizităm o fabrică de trabucuri și aflăm amănunte despre fabricarea acestora.
    Putem admira și Mural de la Prehistoria – pictura realizată pe o stâncă reprezentând evoluția oamenilor și animalelor din această zonă. Fresca a fost realizată în anul 1961 de artistul Leovigildo Gonzalez, discipol al pictorului Diego Rivera. Ne întoarcem apoi la hotel în Havana. Mese incluse: mic dejun, prânz. 

ZIUA 4
Havana

Mic dejun.
     Timp liber în Havana. Vă propunem câteva dintre atracțiile capitalei: Fortaleza San Carlos de la Cabaña – fort situat în zona estică a Golfului Havana; El Capitolio Nacional - Clădirea Parlamentului; Castillo de los Tres Reyes Magos del Morro - datând din perioada pirateriei; Castillo San Salvador de la Punta – fortăreața din secolul al XVI-lea situată în zona vestică a portului; El Cristo de La Habana - Statuia lui Iisus sculptată în marmură, aflată pe o colină ce domină portul; Marele Teatru al Havanei; Bulevardul El Malecón Habanero, ce leagă Vechea Havana de centrul actual al orașului, Cartierul Vedado și Museo de la Revolución, aflat în Palatul Prezidențial, unde se află expus și iahtul Granma. Întoarcere la aceleaşi hotel pentru cazare. Mese incluse: mic dejun, prânz.

ZIUA 5
Havana – Cienfuegos – Trinidad

    Dimineaţă, după micul dejun plecăm spre Trinidad cu o scurtă cu oprire la Playa Larga, o frumoasă staţiune unde putem efectua o sesiune de snorkeling, explorând superba viață marină de suprafață. Ulterior, trecem prin Cienfuegos, unde facem un tur de oraș.
     Numit şi "La Perla del Sur" (Perla Sudului), oraşul Cienfuegos îmbinã relieful montan cu cel marin şi degajă un aer francez, păstrat de la vechii colonialiști. În centrul istoric vom vedea Parcul Jose Marti, Catedrala Purisima Concepcion, Teatrul Tomas Terry şi Promenada Prado. Seara sosire în Trinidad. Cazare la hotel 3*. Mese incluse: mic dejun, prânz.

ZIUA 6
Trinidad

     Dimineaţă, după micul dejun începem vizita în Trinidad, al patrulea oraş fondat în Cuba de către Diego Velazquez în anul 1514 şi inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO. În program: Palatul Cantero, în care sunt expuse colecții de artă decorativă și mobile de epocă, piațetele înconjurate de case coloniale care conservă stilul secolelor XVIII – XIX , atât în interior cât și în exterior și Muzeul Conchanchara.
      Vizităm o mică tavernă foarte populară printre turiști - La Canchánchara (numită după o bautură a regiunii, din suc de lămâie, miere și rom cubanez, care este servită în vase ceramice), gazduită într-un conac ce datează din 1723. Seara, petrecem la Casa de la Musica, situată în centul orașului Trinidad, cu live band, rom și muzică salsa. Cazare la acelaşi hotel. Mese incluse: mic dejun, prânz.

ZIUA 7
Trinidad – Santa Clara – Cayo Santa Maria

      După mic-dejun plecăm spre Cayo Santa Maria, destinaţia noastră finală de vacanţă. Pe traseu ne oprim în Santa Clara, orașul revoluției cubaneze, pentru a admira Monumentul cunoscutului revoluționar Che Guevara.
      Vom vedea Parcul Vidal, Plaza del Mercado şi Catedrala Santa Clara de Assisi. După -amiază ne continuăm drumul spre Cayo Santa Maria. Sosire şi cazare în Cayo Santa Maria la hotel 4*. Cină. Mese incluse: mic dejun, cină.

ZIUA 8-10
Cayo Santa Maria - plajă, soare

      Petrecem câteva zile pe însoritele plaje din mica insulă Cayo Santa Maria, care face parte din Arhipelagul Jardines del Rey. Program liber pentru plajă și relaxare. Regim de masa: all inclusive.

ZIUA 11
Cayo Santa Maria – Havana

După micul dejun, avem transfer către aeroportul din Havana pentru zborul cu escala, spre Bucureşti.

ZIUA 12
Bucureşti

    Încărcaţi cu multe amintiri, aterizăm in Bucureşti pe aeroportul Otopeni dornici să le împărtăşim celor dragi din experienţele noastre trăite pe frumoasele meleaguri ale Cubei!

Servicii incluse

 • Bilet de avion Bucuresti -Havana şi retur , zboruri cu escala (orarul de zbor se poate modifica).
 • Taxele de aeroport.
 • Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispoziţie conform programului.
 • 10 nopţi de cazare în hoteluri de 3-4*.
 • 7 mic dejunuri + 4 prânzuri + 3 cine (fără băuturi), cu specific local + 3 zile All Inclusive.
 • Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program.
 • Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program.
 • Asigurare medicală de călătorie şi storno.
 • Ghizi locali.
 • Conducător de grup român.

Servicii neincluse

 • Taxa de viză + procesare 60 €/pers (poate suferi modificări până la depunerea actelor), se achită la înscriere.
 • Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi, aprox 50€ / pers. (se achită la faţa locului).
 • Excursiile opţionale pentru grup minim de 15 persoane.
 • Alte servicii decât cele menţionate în program.
 • Taxa de ieşire din Cuba (se achită pe aeroportul din Havana).
 • Taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului).

Supliment de single 795 €.

A C T E   N E C E S A R E    P E N T R U    O B Ţ I N E R E A    V I Z E I :
Paşaportul în original valabil cel puţin încă 6 luni de la data returului din excursie, care să conţină cel puţin 2 coli albe, nu se acceptă paşaport temporar.
Copie paşaport.
Copie asigurare medicală.

 
WhatsApp Alert